Letní Pokojíčkománie bez DPH odstartovala! 🔥 Zařiďte dětem pokojíček snů za ceny bez DPH! Vybírejte z produktů označených štítkem a v košíku zadejte kód: letobezdph. Navíc máme dopravu zdarma nad 3 000 Kč. A nepřehlédněte ani naše Cenové šampiony se slevou až 60 %.
Zpět do obchodu

Registrace

Den otců už se blíží! Jaké hračky potěší děti i jejich tatínky?

Den otců letos připadá na neděli 16. června 2024. Sice se u nás nepyšní takovou popularitou jako Den matek, ale přesto bychom na tento sváteční den neměli zapomínat. Poděkujte tatínkům za jejich práci, lásku, starostlivost a pořiďte jim něco pro radost. I oni si to zaslouží!

Poukaz na pivní lázně pro vás sice nemáme, ale zato vám přinášíme 5 osvědčených tipů na hračky, které potěší jak děti, tak i jejich tatínky. Vyhrají si s nimi od rána do večera a vy, maminky, si budete moct v klidu dopít své ranní kafe.

1. Magnetická stavebnice Connetix

Tuhle stavebnici budou tatínci obdivovat možná ještě více než vaše děti. Za pomocí magnetických dílků můžou stavět domečky, mosty, garáže, vysoké věže a obrovské kuličkové dráhy. Kromě toho si zde mohou snadno vyzkoušet fyziku i statiku přímo v praxi. Tak jak vysokou kuličkovou dráhu dokážete postavit?

Magnetické stavebnice  >

24390-15_magneticky-set-kulickove-drahy

12913-2_dreveny-box-se-zavodni-drahou-a-auticky

2. Závodní dráha v boxíku

Který táta nemiluje auta, ať už velká nebo malá? A ještě lépe když s nimi může i závodit! Naše závodní dráha v boxíku je ideální hračkou pro děti i tatínky. Přenosný dřevěný boxík je velmi praktický, můžete si ho vzít kamkoliv s sebou a poslouží jako hlavní budova, garáž i servis v jednom. Tak kdo tentokrát vyhraje závod? Ferrari nebo McLaren?

Závodní dráha v boxíku >

3. Dřevěná patrová garáž

Tahle garáž, která se pyšní třemi patry, bude u vás doma hračka č. 1! Má mycí linku, benzinovou pumpu, obsluhu a dokonce i heliport, pro hladké přistání s vrtulníkem. Nechybí ani zastřešené parkovací stání, informační tabule a možnost napojení garáže k vláčkodráze. Navíc je celá ze dřeva a díky svému designu se stane krásným doplňkem dětského pokojíčku. Tak ať to jezdí!

Dřevěná garáž  >

10229-8_drevena-garaz-na-auticka-udela-radost-kazdemu-chlapci

16104-1_dreveny-luk-s-sipy-a-tercem-pro-deti-i-dospele

4. Dřevěný luk a šípy

Kdo by se nechtěl alespoň na chvíli stát lučištníkem a stejným hrdinou jako byl Robin Hood? A nebo máte doma spíš malého Vinnetoua? S našim lukem a šípy ovládnou umění lukostřelby vaše děti i tatínci a užijí si mnoho legrace. V  sadě najdete i terč, na který můžete mířit a trénovat své nové dovednosti. Tak co myslíte, za jak dlouho trefíte střed?

Dřevěný luk se šípy >

5. Dřevěná věž Jenga se zvířátky

Dřevěná věž Jenga je skvělou společenskou hrou pro celou rodinu. Je velmi jednoduchá, pomáhá zdokonalit jemnou motoriku, logické myšlení i trpělivost a dá se snadno přizpůsobit věku či dovednostem. Z kostek můžete stavět domečky i věže a ti nejšikovnější se mohou pokusit za pomocí kladívka vytlouct dřevěné kostky. Komu se to tentokrát podaří, tatínkům nebo dětem?

Dřevěná věž jenga  >

16110-5_skladaci-drevena-vez-jenga-se-zviratky-a-prislusenstvim

Závěrem bychom rádi ještě jednou popřáli tatínkům krásný Den otců. Je úžasné, že tu pro své děti jste. Nikdo jiný pro ně není větším vzorem a parťákem pro každou legraci tak jako vy.

×

Splátková kalkulačka ESSOX